Healing

Wat houdt een healing in?

Alles en iedereen bestaat uit energie en die energie trilt op een hogere of lagere frequentie. Bij een hogere trilling is er meer balans dan bij een lagere trilling. Ik gebruik mijn hooggevoeligheid om me af te stemmen op jouw trilling. Misschien heb je ooit gehoord van Reiki, Shamballah, Quantum Touch.......? Hier wordt gebruik gemaakt van deze resonantie om healing te bewerkstelligen. Ik maak gebruik van een soortgelijke  energie om jouw lichaam en geest te helpen om weer in balans te komen.

De behandeling

Tijdens de behandeling breng ik universele energie naar mijn handen waarna ik deze overbreng naar de pijnlijke plekken of plekken die in onbalans zijn in jouw lichaam. Zo zet ik het zelfgenezend vermogen van je lichaam weer "aan" kunnen er spontane veranderingen/houdingscorrecties optreden. Niet ik ben de genezer maar jouw lichaam heelt zichzelf doordat blokkades verdwijnen zodat je energie weer kan gaan stromen.

Wanneer een healing

In principe kunnen alle klachten behandeld worden. Het is wel raadzaam om het vóór de behandeling aan te geven als je zwanger bent, hartklachten hebt of een donororgaan hebt ontvangen. Tijdens de behandeling houd ik hier rekening mee.

  • Meer ontspanning bij stress, beter slapen
  • Vermindering van lichamelijke pijnen en klachten
  • Bij psychische en emotionele onbalans, depressie en burnout
  • Vermindering en zelfs verdwijnen van ontstekingen
  • Voor huilbaby's en kinderen om eventuele klachten van scheefstanden of beknellingen als gevolg van de geboorte te herstellen (bv. buikklachten, hoofdpijn)
  • Opzienbarende resultaten met rug-, schouder- en nekklachten, hernia, RSI en hoofdpijn
  • Ook geschikt om dieren en planten te behandelen

Ik stel geen diagnose, dit laat ik graag aan de specialist / arts over. Bij lichamelijke klachten raad ik je dan ook aan om eerst een bezoek aan je arts te brengen.