Wie ben ik?

De godin schept in haar spiraal steeds iets nieuws uit zichzelf.
Zij toont ons de godin in onszelf en maakt ons erop attent dat wij onze unieke en creatieve talenten in de wereld mogen uitdragen en verwezenlijken.
We mogen onze natuur met haar delen en inzien dat wij zelf de godin zijn.
Zij helpt ons om door constante vernieuwing op eigen kracht te genezen,
zelf genezers te zijn en ons eigen levensweb te weven.

Mijn naam is Yvonne van Gemert (1959): Vrouw, echtgenote, moeder en oma.

Mijn burn-out in 2005 heeft mij heftig wakker geschud en hierdoor besefte ik dat ik heel ver van mijn pad was afgeraakt.
De tijd was rijp voor een andere richting in mijn leven en ik ben op zoek gegaan naar wie ik werkelijk ben en wat ik werkelijk wil. 

Mijn manier hiervoor was het ervaren van verschillende opleidingen, cursussen en trainingen zoals: Voetreflexzonetherpaie (3-jarige opleiding), Bach bloesem therapie, Heksenopleiding, AromaTouch Technique met essentiële oliën, Shamballa Multi Dimensional Healing, Quatum Touch, NLP, Familieopstellingen, Kunstzinnig Dynamisch Coachen, Sjamanisme, Vision Quest, Emotioneel Lichaamswerk, Rebalancing, Enneagram coaching. 

Tijdens deze ontdekkingsreis heb ik veel over mezelf geleerd en ik heb mijzelf geheeld. Nu kan ik al mijn ervaringen koesteren als geschenken van het leven die mij gevormd hebben tot wie ik nu ben. Ik heb vanuit liefde leren kijken naar al mijn mooie en minder mooie eigenschappen en verantwoordelijkheid leren nemen voor wat er in mijn leven gebeurt. 

Wat heb ik je te bieden? 

Met veel liefde en plezier loop in een stukje mee op jouw pad. Ik bied je een veilige en warme omgeving waarin we samen kijken wat jij nu nodig hebt en wat ik hierin voor jou kan betekenen. Ik heb steeds meer mijn eigen manier van werken ontwikkeld waarbij ik gebruik maak van mijn hoog gevoeligheid en intuïtief de behandeling kies waarvan ik voel dat die het beste bij jou passen op dit moment. Zodat ook jij de godin in jezelf weer terugvindt.

Mijn praktijk is geopend op:

Maandag    van 19:00 - 21:30 uur
Dinsdag     van   9:00 - 21:30 uur
Vrijdag      van    9:00 - 18:00 uur

Ik hoop je binnenkort te mogen ontmoeten!

Een hele warme groet,

Yvonne