Yvore logo met text

Ervaringsdeskundige Ondersteuning

ESSENTIËLE OLIE

 

 

De essentiële oliën van dōTERRA ® in het kort

Essentiële oliën zijn een hele mooie ondersteuning om lichaam en geest in balans te brengen en ik zet ze hiervoor dan ook graag in. Omdat ik zelf nogal heftig kan reageren op iets wat niet natuurlijk en zuiver is heb ik lang gezocht naar een merk waar ik voor 100% achter kan staan.

Ik gebruik deze oliën onder andere in de dōTERRA's Aromatouch Techniek. Bij deze techniek worden de essentiële oliën op een hele zachte manier in het lichaam gemasseerd via de energie meridianen en contactpunten op de rug en de voeten. De AromaTouch Techniek verbetert je welzijn door het verminderen van fysieke en emotionele stress; het ondersteunt je immuunsysteem, het werkt ontstekingsremmend en het ondersteunt de gezonde autonome functie.

De techniek is eenvoudig en maakt gebruik van een 8 essentiële oliën met ieder een specifieke werking; Lavendel, Melalueca, Pepermunt, Wilde Sinaasappel en 4 combinaties genaamd: Deep Blue, OnGuard, Balance en Aromatouch.

De Aroma Touch is een ideale ontspanningsmassage die diep doorwerkt in het lichaam dankzij de hoogwaardige kwaliteit van de essentiële oliën.

Maar ik heb veel meer verschillende oliën en deze kunnen ook op andere manieren worden ingezet:

Iedere persoon is anders en zo is ook iedere aandoening per persoon anders. Met essentiële oliën geldt hetzelfde; wat bij de ene werkt, hoeft niet voor de ander het goede middel te zijn. Ik ga met jou kijken wat jij nodig hebt en ik maak een roller voor jou met een passende olie of we plannen de AromaTouch massage in. 

Het is belangrijk om te onthouden dat essentiële oliën geen medicijn en/of behandelmethode zijn. Zij kunnen het lichaam en de processen ondersteuning geven. Stop nooit zomaar met medicijnen zonder overleg met uw dokter. 

 

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Helaas werkt het contact formulier nog niet goed
Ik verzoek je dan ook contact op te nemen via de mail; info@yvore.nl of telefonisch; 06 2339 4592
EXCUSES VOOR HET ONGEMAK!