Yvore logo met text

Ervaringsdeskundige Ondersteuning

VOETREFLEXTHERAPIE

De voet als spiegel van de hele mens.
Alle organen, lichaamsdelen, zenuwen en klieren maar ook de geestelijke en emotionele aspecten van de mens zijn verbonden met bepaalde reflexzones in de voeten. Als een orgaan of lichaamsdeel niet helemaal goed werkt dan is tijdens het begin van de massage meestal het corresponderende reflexpunt gevoelig.

 

WAAROM VOETREFLEXTHERAPIE

De gedachte achter de methode van voetreflextherapie is dat “ziek zijn” het signaal is van verstoorde harmonie tussen de eenheid van lichaam en geest. Het doel van de behandeling is om deze harmonie weer te herstellen. De massage brengt de energiestroom en levensprocessen die geblokkeerd zijn weer in beweging waardoor het lichaam in staat is zichzelf te genezen. Een voetreflextherapeut geneest dus niet, zij stimuleert slechts je zelf genezend vermogen. 
 

WAT DOET VOETREFLEXTHERAPIE?

In geval van een burn-out is de energiestroom in je lichaam door de stress verstoord en vaak zie je dat hierdoor ook fysieke spanningsklachten ontstaan. Omdat ik geloof dat een gezonde geest het beste functioneert in een gezond lichaam, behandel ik beide.

 

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Helaas werkt het contact formulier nog niet goed
Ik verzoek je dan ook contact op te nemen via de mail; info@yvore.nl of telefonisch; 06 2339 4592
EXCUSES VOOR HET ONGEMAK!